Olimme Onnin kanssa 1-tason koulukilpailuissa 26.9.15. Menimme HeC ja HeB ohjelmat. C oli tutustumisluokan kouluohjelma ja B oli FEI:n kenttäkilpailuohjelma poneille. Kenttäkilpailuohjelmaa menimme jo aiemmin kesällä, tulos oli jotakin n. 57 %. Nyt tulokseksi saimme molemmista ohjelmista yli 63% ja olin todella tyytyväinen.

Hevonen oli rento ja luottavainen ja hyvin avuilla. Joissakin kilpailuissa se on ollut vähän levoton edestä ja jopa vahva. Nyt tuntui jo verryttelyssä että hevonen menee todella hyvin ja rennosti. Olisi kiva tietää että mistä se aina on kiinni, omasta mielestäni ratsastan samalla tavalla. Onko hevosella vain hyviä ja huonoja päiviä vai mistä se epätasaisuus johtuu.

Hyvä mieli jäi kun tulokset olivat noin hienot. Ylitti tavoitteet rutkasti. Olimme molemmissa luokissa sijalla neljä ja luokat olivat kaikille avoimia. Tuli sellainen fiilis että kyllä me osataan sittenkin. 

Nyt ei ole suunnitelmissa enää kilpailuja syksylle ellei lähistölle tule sopivia pikkukisoja. Ensi kaudella sitten seuraavan kerran kilpakentille. Nyt keskitytään treenaamaan ja vähän lomailemaankin. 

pirat%2026.9.15.jpg