Olimme Onnin kanssa 1-tason estekilpailuissa. Hyppytauosta huolimatta ilmoitin itseni 80 cm luokkaan. Onnin vuokraaja on kyllä hypännyt sillä joten hevosella ei ole ollut hyppytaukoa mutta minulla kyllä. 

Onni on liikkunut todella hyvin sen jälkeen kun jalat paranivat alsikeapilamyrkytysen aiheuttamista oireista. On mukavaa kun hevonen on terve.

Onni oli kilpailupaikalla aluksi melko jännittynyt koska se ei ollut käynyt siellä koskaan ennen. Pian se kuitenkin huomasi että ei ole mitään jännitettävää. Onni hyppäsi vuokraajansa kanssa  60 cm luokan sijoittuen hienosti toiseksi. Pienet tiet antoivat uusinnassa hyvän ajan.

Itse hyppäsin 80 cm radan. Radan esteinä oli mm. muuri ja vesieste, niitä olemme treenanneet Vuokatissa Jauhiaisen Antin valmennuksissa, Onni ei kyttäile erikoisempiakaan esteitä. Muutamia puomeja kolistelimme perusradalla, ne pysyivät kuitenkin ylhäällä ja jatkoimme uusintaan. Uusinnan ratsastin pienillä teillä ja niin reippaassa tempossa kuin kykenin menettämättä hevosen hallintaa, halusin tulla esteille suoraan enkä vinossa. Uusinnassa kaikki puomit pysyivät ylhäällä ja aika oli nopein. Voitimme luokan.

Onni on kyllä aivan mainio hevonen, yritteliäs ja palvelualtis. Se menee ja tekee kun oikein pyytää. Tästä kilpailusta saimme myös osan kvaaleista kasaan. Vielä toinen 80cm rata hyväksytysti niin voimme sen jälkeen hypätä taas isompia luokkia.

palkintojenjako.jpg