Onnin jalkavaivan syyksi paljastui imusuonen tulehdus. Se sai siihen antibioottikuurin ja jalka laski jo yhdessä yössä normaaliksi. Imppari on siitä kiva vaiva että se paranee helposti lääkkeellä. Jos siitä nyt siis jotakin positiivista pitää etsiä. Laitumet ovat litimärkiä ja jaloissa haavoja välillä joten siellä on hyvä pöpöjen muhia. 

Hevoset oli onneksi siirretty kuivempaan laidunlohkoon niin on helpompi pitää jalat puhtaana. Säteet ovat kärsineet myös kosteudesta ja tuntuu että yhdestä jalasta on koko säde irtoamassa. Normaalisti vuolen kaviot itse mutta nyt pyysin apua kun en uskalla säteitä avata tarpeeksi itse. Katsotaan mitä vuolija siitä tuumaa.

Onni tervehtyi sopivasti ajatellen Lieksan kouluratsastuskilpailuja. Hennan hieronnan jälkeen hevonen myös liikkuu todella hyvin. Ilmoitin sen kilpailuihin. Vähän ensin mietin että pääsemmekö ollenkaan menemään kun eläinlääkäri kirjoitti hevoselle antibiootin lisäksi kipulääkettä ja siinä olisi ollut pitkä varoaika, 14 vuorokautta. Mutta koska jalan turvotus laski yhdessä päivässä, ei minun tarvinnut antaa kipulääkettä ja antibiootissa varoaika oli vain 4 vuorokautta. 

Olemme hankkineet oman talon ja vähän maata ja saan hevosen sitten omaan pihaan kunhan tilat valmistuvat. Onni muuttaa aluksi ensi kuun alusta siihen meidän paikan naapuriin, jossa se on ennenkin ollut tallipaikalla. Haaveista tulee totta kun niiden eteen jaksaa nähdä vähän vaivaa. Minä tosin olen nyt ollut tekemässä pintaremonttia taloon ja pitäisi ennemminkin olla treenaamassa hevosta kilpailuihin mutta kahteen paikkaan ei voi revetä. Jos huomenna ehtisin hevosen selkään ja treenattaisiin kouluohjelmaa ihan ajatuksen kanssa.