Kävimme tänään koulukilpailuissa Vuokatissa. Onnin kanssa on aina mukava mennä minne vain kun herra osaa käyttäytyä mallikkaasti. Olin varannut päiväkarsinan ja reilusti heiniä mukaan jotta Onni voi luokkien välillä rentoutua siellä omassa rauhassa.

Kilpailusuorituksia vaivasi jännittyneisyys. Ensimmäisessä verryttelyssä se kyttäsi muita hevosia ja pidätteet eivät menneet kunnolla läpi. Verryttelyä oli vain n. 20 minuuttia ja menimme luokassa viimeisenä joten jäi aikaa kävellä, mutta muuta ei oikein mahtunut tekemään. HeC radalla Onni teki asiat siellä missä piti mutta muoto aukesi monessa kohtaa eikä pysynyt tasaisena. Prosentit olivat kuitenkin kelvolliset 63 ja risat. Niihin olin tyytyväinen koska suoritus ei ollut millään mittarilla rento.

Toinen luokka oli HeB ja pääsimme starttaamaan heti ensimmäisenä verryttelystä joka oli etu. Tässä luokassa ohjelma vaati pitkän radan ja maneesiin jäätiin yksin koska rata täytti koko maneesin. Hevonen jännittyi siitä että muita ei näkynyt ja osa hirnuikin ulkona ja se oli Onnista jännää. Lisäksi katsomossa oli paljon ihmisiä ja katsomo on usein valmennusten aikaan tyhjä ja sekin toi osansa hevosen jännitykseen. Hevonen tuntui paremmalta kuin edellisessä luokassa mutta silti sama epätasaisuus vaivasi. Prosentit jäivät 57. Tulos riitti seuranmestaruudessa hopeaan.

kopseen%20seuranmestaruus%202015.jpg