Ilmoitin Onnin ensi viikonlopulle 2-tason koulukilpailuihin. Menemme kaksi HeB luokkaa. Nuorten hevosten luokkaa ei ollut näissäkään kilpailuissa joten menemme avoimissa luokissa.Treenattu on ihan kivasti viime aikoina kun on ollut kunnollinen kenttä käytettävissä. Ollaan treenattu kouluohjelmien asioita ja kuolainta olen vaihtanut kun tuntuu että visionilla on ajoittain levoton. Olen mennyt suoralla kuolaimella ja hevonen tukeutuu siihen hyvin. Voi olla että sitä käytän myös kilpailuissa. Salla Aarion valmennus on tällä viikolla jos vain aikataulut saadaan sopimaan niin että pääsen siihen menemään.

Hevonen on laitumella ja se kyllä tykkää siitä. Onni on sopeutunut hyvin uuteen paikkaan ja on Vihtori orin kanssa kuin paita ja perse. Vihtorin omistaja sanoi että Onni opettaa sen tavoille kun se ei anna Vihtorin hyppiä selkään eikä muutenkaan alistu sille liiaksi. Onni on ollut nuorena orilaumassa joten käyttäytymissäännöt lienevät sieltä peräisin.

Onni oli saanut eilen haavan jalkaansa. Se näytti melko tuoreelta ja puhdistin sen ja desinfioin ja laitoin peukut pystyyn että se ei tulehdu. Tänään siinä oli hiukan lämpöä muttei turvotusta joten toivon että selvittiin säikähdyksellä. Haava on ruununrajan yläpuolella, iso reikä, onneksi ei kovin syvä vaan sellainen mistä on nahka lähtenyt peukalonpään kokoiselta alueelta.

Tämä lienee sellaista normaalia arkea hevosen kanssa. Tähän asti olemme säästyneet sairastumisilta ja toivottavasti niin olisi jatkossakin.

Alla kuvassa hevoset laitumella; Onni, Vihtori ja Velmu.

 

WP_20150601_17_37_24_Pro.jpg