onni%20ja%20poni%20laitsalla.jpg

Vihdoin olemme saaneet lunta ja pellolla on aivan mahtavaa vedellä laukkatreeniä. Vuosi vaihtuu kohta ja alkaa varmasti treenimäärässä tapahtua muutosta aktiivisempaan suuntaan. Lihaskuntoa kohotetaan hankitreenillä ja koulukiemuroita alamme treenaamaan ahkerammin tähtäimenä tuleva kilpailukausi.

Mehän emme ole käyneet kauhean kaukana kilpailemassa vaan aivan lähialueilla. Sama jatkunee ensi vuonna. Kun hevonen on vielä näin nuori, matkat stressaavat sitä. Mitä lyhyempi matka, sen armollisempaa se hevoselle on. Ehtii sitä myöhemminkin kauemmaksi kilpailemaan jos siltä tuntuu.

Ratsastuseuramme vaihtuu vuoden alusta Kainuun Kopseeseen. Seuran vaihdon syynä on se että käymme nykyisin treenaamassa Vuokatissa ja Kainuun Kopse tulee taloudellisesti valmennuksiin osallistuvia. Lisäksi olen aina saanut erittäin hyvää palvelua ja kohtelua osakseni kyseisen seuran jäsenistöltä.

Aluelupa tulee ensi vuonna olemaan D-lupa ja siihen me saimme kvaalit Onnin kanssa syksyllä seuranmestaruuskilpailuista, HeC 62,8 %. Kilpailemme siis aluetasolla ja nuorten hevosten luokissa.