Onnin kanssa vietämme hiljaiseloa. Onni on lomansa ansainnut ja minä en ole ehtinyt sitä liikuttelemaan kun aika on mennyt taloa remontoidessa. Muutto on ohi joten ensi viikolla alkaa Onnin liikutus uudelleen. Onni ei ole ollut pitkällä lomalla koko kesänä, toki on lomaillut aina viikon silloin ja toisen tällöin mutta nuorelle lepo tekee hyvää. Ja välillä sitä on hyvä olla pidempi pätkä putkeen.

Tämä tarkoittaa sitä että jätämme aluemestaruuskilpailut väliin koska emme ole ehtineet treenata. Kilpailuja on kuitenkin myös ensi vuonna, ja tarkoitus on nyt syksyllä käydä muutamat pikkukilpailut. 2-tasoa on olleet kaikki tämän vuotiset kilpailut mitä olemme käyneet ja niistä on kivasti tuloksia alla. Syyskuussa aloitamme myös estetreenit tauon jälkeen.

Onni on myös muuttanut takaisin entiselle tallilleen jossa se oli 1,5 vuotta kunnes keväällä siirtyi toiselle tallille. Onni oli onnessaan kun pääsi takaisin tuttuun paikkaan. Se juoksi intopinkeänä laitumelle kavereiden luokse.

Laitan tähän kuvan lomalaisestani joka on onnellisena laitumella. Onnin kaverina on Konsti joka on tallinpitäjän hevonen.

onni%20ja%20konsti.jpg