Tämä blogi kertoo hevosestani Onnista(Image Bee). Onni on syntynyt vuonna 2010 ravitalliin jonka omistaja on tuomittu eläintenpitokieltoon Onnin ollessa vuoden vanha. Hevosia lopetettiin tallista paljon mutta osa orivarsoista vietiin Vihtiin Salmen ulkoilualueelle, ne muka "pelastettiin" sinne. Hevoset olivat Vihdissa syksyn 2011 ja kun marraskuu tuli, oli laitumelta ruoka loppu ja hevoset elivät ilman säänsuojaa. Eläinsuojeluviranomaiset puuttuivat tähän ja määräsivät hevoset lopetettaviksi jos niille ei muuta paikkaa löytyisi. 

http://www.hs.fi/kotimaa/a1305549153861

http://www.hs.fi/kotimaa/a1305549542063

Onni on saanut kuin ihmeen kaupalla uuden kodin monen muun joutuessa lopetettavaksi. Mutkan kautta hän päätyi minulle syksyllä 2013. En tiennyt Onnin taustasta mitään ja olin melko hämmästynyt kun sain ihmisiltä tämän tarinan kuulla. Onni on valloittava persoona ja tuntuu että nykyisin lämminveriset ravihevoset ovat lähinnä ongelmajätettä.

Minusta on niin sääli että nuoria ja terveitä hevosia meni teuraaksi ja niille ei koteja löytynyt. Onneksi Onni on kanssani ja tuo iloa elämääni. Haluan tässä blogissa avata elämää hevosen kanssa . Onni on oikea kultakimpale vaikka hevonen on ns. väärän rotuinen harrastukseeni joka on ratsastus.

Kun olin hevosta hankkimassa, minulla oli siihen tietyt kriteerit. Onnin myynti-ilmoituksen nähtyäni totesin että tässä se hevonen nyt on. Intuitio oli oikeassa ja hevonen on osoittautunut vallan mainioksi.