Onni on ilmoitettu 2-tason kouluratsastuskilpailuihin. Menemme siellä B:tä ja A:ta. Heti kun olin ilmoittautunut, sairastuin flunssaan. Olin kuumeessa melkein viikon ja täysin kykenemätön ratsastamaan. Hevonen oli siten lomalla. Jos tästä jotakin positiivista pitää repiä niin ainakin se on kiva että kilpailuihin on vielä viikko aikaa ja pystyn edes sen verran hevosta ratsastamaan ja treenaamaan vaikka ei tämä viikon lepo millään tavalla kuulunut suunnitelmiin.

Onni oli mahdottoman vireällä päällä kun eilen pääsin takaisin satulaan. Mörköjä oli joka paikassa ja kun tallilla tehdään remonttia, jokaisen naulapyssyn iskuäänen kuuluessa piti hypätä ainakin metri paikallaan ilmaan. Yritä siinä sitten virittäytyä koulutuuppaustunnelmaan. Ei oikein onnistunut. Suuntasin maastokävelylle ja sitten pellolle jossa menimme paljon laukkaa, askellajit läpi ja lopuksi teimme myös väistöjä ja vastalaukkaa. Nämä siinä vaiheessa kun enimmät pöhköilyt olivat unohtuneet hevosen mielestä.

Kenttä on aivan lillingissä kun on satanut vettä. Ei siinä pysty tekemään mitään. Onneksi pellosta oli yksi kulma kuiva että siinä pystyi ratsastamaan. Mutta ärsytystä tekee sekin että vieläkin, vaikka ollaan toukokuussa, on huonot pohjat ratsastaa. En tykkää.Tämä taisikin olla tällainen valitus päivitys tällä kertaa. Ehkä seuraavalla kerralla on jo paremmat ajatukset ja iloisempi postauskin.